Coin & Token Nereden ve Nasıl Alınır?

Mist Token Nereden Alınır?

mist coin nereden alınır

Mist coin / token nedir? Mist aslında bir oyun. MMORPG türünde olan bu oyunda 6 çeşit class var. Dilediğinizi seçip level kasıyorsunuz ve daha sonra PVP yapıyorsunuz. Yani diğer oyuncularla çarpışıyorsunuz. Tabi bu oyunun çok özel de bir para birimi var. Onun adına da Mist token veya Mist coin diyoruz. Peki Mist token nereden alınır? Mist coin nereden alınır?

Hemen hızlıca cevaplıyorum, Mist token Gateio borsasından alınır. Gateio borsası uzun yıllardır hizmet veren en güvenilir borsalardan biridir. Bu borsanın en büyük özelliği ise yeni çıkan kripto paraları hızlıca listelemesi. Bunlardan birisi de elbette Mist. Şu an tahminen Gateio en az 2000 3000 tane kripto para birimi listelemiş vaziyette. O yüzden kıyıda köşede kalmış veya yeni çıkmış madenleri yakalamak için birebir. Yani sonuç olarak Mist nereden alınır sorusunun cevabı: Gateio olacak arkadaşlar.

Peki Mist tam olarak nedir. Mist kendi oyununa sahip olan bir kripto para birimi. Veya siz buna kendi kripto para birimi olan bir oyun da diyebilirsiniz. Buyurun oyunun resmi sitesi burada: Mist | Blockchain-based NFT RPG Game

Oyunun steam sayfasını merak edenleri ise buraya alalım: Mist Steam’de (steampowered.com)

Mist Token

mist coin nasıl alınır
  • Binance Smart Chain kontratı: 0x68E374F856bF25468D365E539b700b648Bf94B67
  • Twitter adresi: Mist NFT (@MistNft) / Twitter
  • Total arz: 1.000.000
  • Toplam arz: 1.000.000
  • Listelendiği borsa: Gateio
  • Kategorileri: Oyun, oyna kazan, NFT ve binance smart chain.

Özelliklerinden bahsettik. Peki Mist coin eksi yönleri neler? Benim aklıma şimdilik oyunun çıkmamış olması geliyor. Oyun beklenenden kötü çıkarsa bu kripto para biriminin değer kaybına yol açabilir. Ayrıca şimdilik bu para birimi çok büyük borsalarda listeli değil. Diğer borsalarda listelenmesini dört gözle bekliyoruz. Listelenirse büyük ihtimalle fiyatı artacaktır. Listelenemez ise de pek bir artış beklememek gerek.

Mist token hakkında son sözler

Mist coin hakkında yaptığım son yorum. An itibariyle Mist daha çıkmamış bir oyun. Ancak Twitter ve Youtube üzerinden paylaşmış oldukları oynanış videoları beni gerçekten heyecanlandırıyor. Oyna kazan özelliği de cabası. Hem oyun oynayıp hem Mist token kazanmak için kayıt olacak bir sürü kişi olacağını tahmin ediyorum. O yüzden hatırı sayılır bir miktar Mist alımı yaptım. Tabi bu sayfada yazanların hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. Lütfen kendi araştırmanızı kendiniz yapın ve kaybetmeyi göze alamayacağınız paralarla yatırım yapmayın.

Related posts
Coin & Token Nereden ve Nasıl Alınır?

Bloktopia nedir, nereden alınır?

Sign up for our Newsletter 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir