Güncel Airdrop

Güncel Airdroplar 2021

airdroplar

Bu günün konusu 2021 güncel airdroplar. Peki ya Airdrop nedir? Airdrop kelime anlamı itibariyle havadan atılan demek. Kripto dünyasında ise havadan gelen ücretsiz kripto paralara airdrop diyoruz. Bunları biraz takip ederek biraz da kovalayarak gelir elde etmek mümkün. O yüzden airdroplar uzun yıllardır fazlasıyla popülerler.

Genelde yeni çıkan borsa ve kripto paralar airdrop yapsa da ara sıra köklü markalar da bu yönteme başvurabiliyorlar. Aklınızda bir soru var biliyorum, airdrop neden yapılır? Cevap çok basit. Tanıtım, etkileşim ve hacim hareketliliği. Yeni çıkan bir kripto para, %5 veya %10 gibi bir kesimini insanlara dağıtıyor. Böylece hem ücretsiz reklamını yapmış oluyor, hem paranın ticari hacmi artıyor, hem de sosyal medyada etkileşim geliyor. Biliyorsunuz bazı airdrop kampanyalarının katılım koşulları, retweet yapmak veya arkadaşını davet etmek.

Coin airdrop nasıl alınır? Airdrop kampanyalarına katılarak alınır ki ben de zaten aşağıda güncel airdropları listeledim. Piyasada belki yüzlerce airdrop var ama gerçekten kazandıranların sayısı bir hayli düşük. İşte sırf bu yüzden ben sizlere en önemli ve en güvenilir airdrop kampanyalarını anlatacağım. Karşınızda 2021 güncel airdroplar:

1. Coinbase Airdrop

coinbase airdrop

Coinbase an itibariyle çok güzel kazandıran bir airdrop yapıyor. Sadece videoları izleyip sorularını cevaplayacağınız quiz soruları ortalama 30$ civarında bir para ödüllü. Ayrıca cevapları yanlış girseniz bile doğru girene kadar hakkınız var. Hatta cevaplara Youtube veya reddit üzerinden de erişebilirsiniz. Şimdi gelelim asıl mevzuya. Bu Coinbase airdrop kampanyasına katılmak için uygulamanız gereken bir kaç adım var.

2021 Coinbase airdrop nasıl katılabilirim? Öncelikle Coinbase sayfasına giderek üye olun. Üyeliğinizi tamamlamak için banka kartı bilgileri vermenize gerek yok. Ancak telefon numaranızı, kimlik ve selfie doğrulamanızı yapmalısınız. Aksi taktirde airdrop quiz bölümüne erişemiyorsunuz. Bence 30$ civarı bir airdrop için değer. Hali hazırda Coinbase, Amerika Birleşik Devletleri topraklarında işlem gören en büyük kripto para borsası. Benim kimlik doğrulamam 3 gün sürdü, ardından hızlıca soruları cevaplayıp airdrop ödüllerini kazandım. Ardından bunları XML coin olarak dönüştürdüm ve Binance hesabıma aktardım. Siz ise kazandığınız coin portföyünü istediğiniz yerde tutabilirsiniz.

2. LunarCrush Airdrop

lunarcrush airdrop

İsterseniz önce LunarCrush nedir sorusunu cevaplayalım. LunarCrush bir altcoin metrik sitesi. Metriğini aldığı şey ise sosyal medya etkileşimi. Yani bu site sayesinde trendleri takip edebilir, sosyal medyada o gün en çok paylaşılan kripto paraları görebilirsiniz. Güzel ve başarılı bir site, ben epeydir kullanıyorum. Şimdi ise lunr coin isimli kendi para birimlerini çıkartmışlar. Onun da bir kısmını airdrop olarak kullanıcılarına dağıtıyorlar.

LunarCrush airdrop nasıl alınır? İlk olarak buradan LunarCrush sayfasına giderek üye olun. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra ana sayfada bulunan görevleri tek tek yapmaya başlayın. Bir sürü görev var ve bu görevler günlük olarak yapılabiliyor. Örneğin bildirim oluşturma, tweet atma, link paylaşma ve sitede gezinme gibi görevler var. Her gün 5 dakika ayırarak puanlarınızı toplayın derim. Bir süre sonra hesabınızda biriken lunr coin çekilebilir olacaktır.

3. Coinmarketcap Earn/Quiz Airdrop

coinmarketcap airdroplar

Coinmarketcap uzun zamandır learn & earn yani öğren & kazan bölümüne sahip. Neredeyse her hafta yeni bir coin, burada Coinmarketcap airdrop olarak dağıtılıyor. Amacı ise öğretmek ve kazandırmak. Önce o hafta için belirlenen coin için hazırlanmış ders videolarını izliyorsunuz. Genelde her biri 1dk olmak üzere 3 video oluyor. Sonra hazırım diyerek quiz sayfasına geçiyorsunuz. Eğer quiz sorularını doğru cevaplarsanız ki cevaplar internette var, airdrop almaya hak kazanıyorsunuz.

Biliyor muydunuz bilmiyorum ama geçtiğimiz yıllarda Coinmarketcap, Binance tarafından satın alındı. Quiz çözerken de son soruda Binance kullanıcı numaramızı veriyoruz. Airdrop da bu numara sayesinde Binance hesabımıza yatıyor. Eğer daha önceden hesabınız yoksa Binance kayıt linkinden önce Binance hesabınızı açın. Sonra aynı e-mail ile Coinmarketcap sitesine üye olun. İşlem tamamlanmıştır, artık Coinmerkatcap ile airdrop kazanmak için hazırsınız.

4. Revuto Airdrop (Sonlandı)

revuto airdrop

Revuto airdrop için ise yapmanız gereken tek şey Revuto sitesine üye olmak. Üye olur olmaz 10 adet Revu token kazanıyorsunuz. Daha fazla Revu kazanmak için ise arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Revu token üç defa ön satış yaptı ve belirli bir sayıda Revu token satmış oldu. Şimdi de airdrop yapıyor. En son olarak da airdrop bitince listelemeler gelecek.

Merak edenler için detaylandırmak gerekirse Revuto bir adet mobil uygulama. Özelliği ise Netflix, Spotify, Amazon, Hbo, Youtube premium ve benzeri aylık ücret ödediğiniz uygulamaların hesabını tutmak. Zaman zaman da indirimlerinden yararlanmak. Yani sürekli her ay aylık ücret ödediğiniz programları tek bir sayfada görmek oldukça faydalı. Böylece gelir gider dengesini daha rahat hesaplayabiliyorsunuz.


Evet değerli arkadaşlar, 2021 güncel airdrop listemiz bu kadardı. Yeni airdrop şansları ortaya çıktığı zaman bu sayfaya ekleyeceğim. Şimdiden hepinize bol kazançlar dilerim, tekrar görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın. Unutmadan, sitemizin içeriği yatırım tavsiyesi değildir.

Sign up for our Newsletter 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir